/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Bierpul bedrukken met eigen ontwerpen

  Voor de recreatieve drinker, maar ook voor de echte drinker? Het maakt niet uit! Zolang je maar uit je eigen bierpul kan drinken. Dit kan je binnen een paar ogenblikken regelen op shirtlezen. Zonder moeite en veel tijd te besteden toch dé bierpul bedrukken van jezelf? Dit alles ook nog voor een aantrekkelijke prijs! Wacht niet langer en begin direct met het ontwerpen van je bierpul. Dan bedrukken wij het ontzettend snel voor je, zodat je deze top gadget zo in huis hebt!

  bierpul bedrukken

  Bierpul bedrukken shirtlezen

  Je eigen bierpul bedrukken voor een voordelige prijs. Zeer veel mogelijkheden tijdens het ontwerpen van je unieke bierpul. Meerdere exemplaren of simpel weg 1 bierpul bedrukken. Shirtlezen.nl maakt dit graag voor je mogelijk, zodat je jouw bier niet meer uit een saaie standaard bierpul hoeft te drinken.

  Kwaliteit

  De bierpul is gemaakt van stevig aardewerk, drinkt zeer fijn en is niet makkelijk kapot te krijgen. Je hebt de mogelijkheid om een ontwerp van ons uit te zoeken die je op de bierpul wilt laten bedrukken. Of je kan ervoor kiezen om een eigen afbeelding te uploaden of een eigen tekst te laten bedrukken op de bierpul.

  De bierpul die je bedrukt is van zichzelf wit, maar je kan deze zelf daardoor helemaal opfleuren zoals je dat zelf wenst. Maak er bijvoorbeeld een leuk cadeau voor iemand van. Of laat de bierpullen bedrukken voor een feestje die je wilt gaan geven. Wij helpen je hier graag mee.

  Instructies Bierpul ontwerpen

  De online designer is zo ingericht en zo ontwikkeld dat deze heel eenvoudig te gebruiken is voor iedereen. Toch graag nog enkele instructies hoe de online designer werkt, klik dan op onderstaande link.

  Zie hier de instructies om handig je bierpul te bedrukken of bekijk het volledige assortiment van onze bekers!

  Graag je originele bierpul bedrukken? Begin dan direct met het ontwerpen hiervan, zodat wij deze zo snel mogelijk bij je thuis kunnen afleveren.

SHOP MEER >>>

Accessoires

Bekers