/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Buttons bedrukken met eigen ontwerpen

  Met z’n allen een zelfde button bedrukken voor een actie? Of iemand speciaal in het zonnetje zetten met een persoonlijke button. Het kan allemaal wanneer je een eigen button ontwerpt en laat bedrukken. Bij ons doe je dit ontzettend simpel. Wanneer wij ze hebben bedrukt zorgen we voor een snelle levering, ze verlaten de drukkerij dan binnen 24 tot 48 uur. Laat je creatieve geest vrij op de buttons en begin direct met ontwerpen!

  buttons bedrukken

  Buttons bedrukken via shirtlezen.nl

  Wij bieden goede kwaliteitsbuttons aan voor een voordelige prijs. Waarbij je ook nog heel vrij bent in het ontwerpen van je buttons. Je kan via shirtlezen.nl simpel weg 5 exemplaren bestellen of een grote hoeveelheid in één keer. Wat je bestelling ook is, wij bieden altijd goede service en leveren de buttons zo snel mogelijk.

  Je kan via de online designer allerlei opdrukken kiezen die je wilt bedrukken op je button. Of je kunt ervoor kiezen om een eigen afbeelding te uploaden die je dan kan laten bedrukken. Maar je hebt ook de mogelijkheid om een tekst te laten bedrukken. Het is ook mogelijk om deze 3 zojuist genoemde features te combineren op je button. Zo willen we je zo vrij mogelijk laten in het ontwerpen van je button. Zodat je precies het resultaat kan realiseren als je wenst.

  Instructies buttons bedrukken

  Hier een paar handige instructies die je vooraf even door kan nemen.

  Buttons bedrukken in België

  Voor de bezoekers van shirtlezen.nl is het niet mogelijk om op deze website je buttons te laten bedrukken. Wel hebben wij een website voor onze Belgische bezoekers, zie onderstaande link. Is dit wat je zoekt? Begin dat direct met het ontwerpen van je button, zodat wij deze zo snel mogelijk voor je kunnen bedrukken! Wanneer wij je ontwerp binnen krijgen doordat jij deze opstuurt. Zorgen wij ervoor dat je button zo snel mogelijk wordt bedrukt en dat wij deze zo snel mogelijk naar je opsturen.

SHOP MEER >>>

Accessoires