/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Eastpak rugzak bedrukken met je eigen ontwerp

  Zoek jij een originele Eastpak helemaal van jezelf? Snel en simpel zelf ontwerpen en een Eastpak rugzak bedrukken. Steel de show met je eigen ontworpen Eastpak rugzak. Wanneer jij de bestelling bij ons plaatst zorgen wij ervoor, dat deze binnen 2 dagen na het bedrukken naar jou wordt verstuurd.

  eastpak rugzak bedrukken

  Die saaie standaard Eastpak rugtassen

  Op school of in de stad zie je heel veel mensen lopen met ‘zo’n’ Eastpak rugtas. Maar ben jij nu opzoek naar een originele die niet zo standaard is? Of wil je als bedrijf je logo op de tas? Of als team dat iedereen een eigen naam er op heeft staan? Dat is allemaal mogelijk! De rugtassen van Eastpak kan je via shirtlezen.nl heel simpel en snel ontwerpen en laten bedrukken. En je kan er alles op laten bedrukken voor een voordelige prijs.

  Eastpak rugzakken

  Deze rugzakken gaan je hele leven lang mee, daar staan ze ook bekend om. Eastpak bestaat al vele tientallen jaren en levert vanaf het begin af aan alleen maar goeie producten. Zoals de bekende rugzak die je hier ook op de afbeeldingen ziet. Deze is ontworpen in 1976 en gaat nog steeds als warme broodjes over de toonbank.

  Handleiding voor het ontwerpen van je eigen Eastpak rugtas

  Wil je weten hoe je zelf een gepersonaliseerde rugzak kunt ontwerpen van het merk Eastpak? Gemakkelijk een paar handvatten om jouw Eastpak te ontwerpen! In deze uitleg staat nog even duidelijk opgenoemd hoe het werkt en wat er allemaal mogelijk is bij het ontwerpen van je rugzak. De designer is heel simpel ingericht waardoor het zo duidelijk mogelijk voor iedereen is. Mocht er toch iets zijn wat je nog niet duidelijk is, kan je altijd even tussen de veelgestelde vragen kijken. Bekijk ook het assortiment van al onze rugzakken in onze shop.

Betaalopties
 • visaVisa Creditcard
 • mastercardMastercard
 • paypalPaypal
 • iDEALiDEAL
SHOP MEER >>>

Eastpak

Rugzakken