/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Fleece jack bedrukken met eigen tekst of design

  Eigen ontwerp op een fleece jack bedrukken? Hier is het heel gemakkelijk te realiseren. Je kiest je eigen tekst of design, zo maak je simpel je eigen ontwerp. Wanneer je hiermee klaar bent, kun je bestellen en in een rap tempo bedrukken wij het fleece jack en wordt hij verstuurd! Zo heb je in een korte tijd je eigen fleece jack in huis. Dit kan natuurlijk voor jezelf, maar is ook leuk voor je sportteam of een andere groep! Zo heb je een heren fleece jack helemaal naar je eigen keuze!

  Een erg belangrijk punt wat tijdens het sporten vaak wordt vergeten is dat het lichaam niet te snel mag afkoelen. Vooral belangrijk wanneer het buiten kouder is of wanneer je veel rust momenten hebt tijdens het sporten. Een fleece jack kan dus zeker niet missen bij een sporter wanneer het kouder is. Wat ook voor veel kou kan zorgen zijn natte kleren, dus gebruik dit fleece jack om jezelf warm te houden. Dit goede kwaliteits fleece is niet alleen praktisch, maar je kunt het dus helemaal ontwerpen naar je eigen smaak. Zo heb je twee vliegen in één klap!

  Ook een leuke mogelijkheid is om er als team het zelfde jack te dragen. Zo kun je allemaal in dezelfde fleece jas te lopen om zo een fantastische uitstraling te hebben. Dus wil je in een originele manier erbij lopen individueel of samen met andere, dan is dat heel goed mogelijk bij shirtlezen. In de “designer” maak je precies het fleece jack met jouw persoonlijke voorkeuren.

  Je kunt bij het bedrukken van dit trainingsjack kiezen tussen twee verschillende kleuren. De bedrukking van het ontwerp op het jack kan wel veel meer verschillende kleuren bevatten. Begin nu gelijk simpel met ontwerpen en zie hoe makkelijk het is!

  Instructies fleece jack ontwerpen

  Om te zien hoe je kan ontwerpen lees de ontwerpinstructies.

FLEECE JACK >>>

Dit zachte fleece jack is lekker warm en bovendien aangenaam licht als een vest. In de winter beschermt hij je betrouwbaar tegen de kou en in de warme maanden is het een aangename overgangsjas.

MATEN >>>

S | M | L | XL

MERK >>>

Stedman