/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Handdoek bedrukken vanaf €19,90

  Wil jij een ontzettend gave handdoek bedrukken naar eigen stijl? Heel simpel en snel kun je jouw eigen handdoek bedrukken en designen. Dus een leuk uniek cadeau, of je badkamer opfleuren met je originele handdoek, gemakkelijk online te ontwerpen. Wij zorgen voor een ontzettend snelle levering van jouw zelf ontworpen handdoek!

  handdoek bedrukken

  De show stelen met je handdoek of gewoon handig?

  Je kan vele redenen verzinnen om je badhanddoek zelf te ontwerpen. Wanneer je bijvoorbeeld naar het strand gaat is het toch te gaaf om een originele eigen gemaakte badhanddoek te hebben? Of is het niet leuk om iemand een bedrukte badhanddoek cadeau te geven? Ook horen we vaak van onze klanten dat ze het fijn vinden dat ze hun eigen naam op de badhanddoeken kunnen bedrukken. Zodat wanneer je met meerdere mensen in één huis woont, de handdoeken van elkaar kan onderscheiden.

  Handleiding handdoek bedrukken

  Je kan van alles laten bedrukken op de badhanddoeken, je kunt ze zo gek niet bedenken. Verschillende logo’s en afbeeldingen staan al klaar voor je in de designer of voeg je eigen foto toe. En de optie om een willekeurige tekst te laten bedrukken is natuurlijk ook mogelijk in onze shop.

  Lees hier hoe je simpel en snel dit allemaal kan realiseren, zodat je je eigen badhanddoek online kan designen! De designer die wij gebruiken op shirtlezen is zeer eenvoudig, maar om er optimaal gebruik van te maken is het wellicht handig om even de zojuist genoemde instructies te lezen.

  Overige informatie over onze handdoeken

  De badhanddoeken zijn van een groot formaat en voelen zeer zacht en fijn aan. Door het grote formaat van de handdoeken kan je deze fijn om je heen slaan. En is het zeer makkelijk om te gebruiken op het strand of om je zelf af te drogen.

HANDDOEK >>>

Een grote zachte handdoek met afmetingen 140×70 centimeter gemaakt van 94% katoen en 6% polyester. Sterk absorberend materiaal voor na het douchen of baden. Ook geschikt als strandlaken.

KLEUREN >>>

Wit

Zwart

Koningsblauw

SHOP MEER >>>

Accessoires