/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Zelf een hockeyshirt bedrukken

  Ben jij opzoek naar de mogelijkheid om je eigen hockeyshirts te ontwerpen en te laten bedrukken. Ontwerp simpel en direct je eigen hockeyshirt bedrukken. Je prachtige originele hockeyshirt bedrukken en snel laten leveren. Start nu direct met ontwerpen van je eigen ontworpen hockeyshirt! Wanneer wij jou bestellingen binnen hebben, doen wij er alles aan om deze ook zo snel mogelijk te kunnen leveren.

  hockeyshirt bedrukken

  Handleiding Hockey shirt bedrukken

  Wanneer je er niet helemaal direct uitkomt met het hockeyshirt bedrukken. Dan helpen we je graag met een goede uitleg. Een korte uitleg hoe jij gemakkelijk je hockey shirt ontwerpt vindt je hier.

  Hockeyshirt bedrukken voor je hele team

  Zoek je bijvoorbeeld een mooi sport shirt voor je hockey team? Zodat jullie er allemaal in de stijl bij lopen en wil je hier ook nog extra iets bij op bedrukken? Dan biedt shirtlezen.nl de mogelijkheid om je hockeyshirt simpel en voordelig te laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rugnummer, naam of een teamnaam. Via de online designer is bijna alles mogelijk.

  Dit kan zijn dat jullie team eigen trainingsshirts wil of inloop shirts voor het hele team. Dan is het natuurlijk gaaf om te laten zien dat jullie één team zijn. Doormiddel van dezelfde bedrukte hockeyshirts. Ook is het mogelijk om op de desbetreffende shirts een logo of andere symbolen te laten bedrukken. Probeer het allemaal zelf eens uit in de online designer om erachter te komen wat er wel niet allemaal mogelijk is.

  Dit hockeyshirt is ontworpen voor mannen en zit zeer fijn tijdens het sporten ook wanneer je gaat zweten. Ook is het mogelijk om nog veel meer andere kledingstukken en andere artikelen te laten bedrukken via shirtlezen. Zoals vrouwen hockeyshirt of trainingsjacks. Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is kijk dan onder het kopje ‘Alle producten‘.

  Wij zien je ontwerp tegemoet, en zullen zorgvuldig je hockeyshirt bedrukken.

Betaalopties
 • visaVisa Creditcard
 • mastercardMastercard
 • paypalPaypal
 • iDEALiDEAL