/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Heren hoodies bedrukken

  Mooie duurzame hoodies bedrukken met capuchon? En zat van die standaard ‘suffe’ truien die iedereen heeft. Ontwerp nu zelf online via shirtlezen.nl je persoonlijke hoodie van top kwaliteit. Kies uit verschillende kleuren, bedenk zelf welke tekst of afbeelding je op je hoodie wil hebben. Binnen 5 minuten je eigen ontworpen hoodie zonder problemen! Dus vul nu snel je klerenkast aan met deze te gekke ontworpen hoodie!

  Hoodies bedrukken

  Comfortabele hoodies bedrukken

  De hoodies bedrukken doe je met eigen ontwerpen via shirtlezen.nl, zijn van zeer goede kwaliteit en zitten ontzettend fijn. De fijne stof in combinatie van de goed ontworpen textuur maakt het dat de hoodies zeer comfortabel zijn. Veel mensen zoeken een combinatie van een fijn zittende hoodie die ook nog eens mooi valt.

  En dan moet je na gaan dat je deze ook nog helemaal kan ontwerpen na je eigen wensen. Shirtlezen.nl biedt jou deze mogelijkheid graag aan en zorgt hierbij ook voor een goede service. Zo leveren wij kwaliteit en proberen wij dit ook zo snel mogelijk te leveren.

  Hoodies bedrukken en kleuren

  Op dit moment zijn er zeven basiskleuren waarmee je kan beginnen wanneer je eigen hoodie gaat ontwerpen. Je kan hierbij kiezen uit de kleuren: zwart, navy blauw, kelly groen, groen, wit, rood, bruin, grijs gespikkeld en koningsblauw. Veel keuze dus en we hopen met dit grote aanbod dat de juiste er voor je tussen zit.

  De teksten en symbolen kan je ook nog in allerlei verschillende kleuren hoodies bedrukken. Voor de beschikbare kleuren kan je het best een kijkje nemen in de online designer.

  Hoe ontwerp je de hoodies

  Een uitleg hoe je hoodies bedrukken? Klik dan op de volgende link: Instructies Hoodie ontwerpen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of hoe het nu precies in zijn werking gaat? Begin dan met het ontwerpen en ondervindt wat er wel niet allemaal mogelijk is bij het bedrukken van je hoodie.

  Shop meer

Betaalopties
 • visaVisa Creditcard
 • mastercardMastercard
 • paypalPaypal
 • iDEALiDEAL