/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Hotpants bedrukken

  Opzoek naar ondergoed met eigen opdruk? Geen normale hotpants? Maar een unieke eigen ontworpen vrouwen hotpants bedrukken. Je kiest zelf welke kleur, hierop kun je je eigen tekst laten bedrukken. Tevens zijn er verschillende designs waar je uit kunt kiezen, die je naast de tekst ook op het ondergoed kan laten bedrukken. Ontwerp dus heel gemakkelijk en volledig zoals jij dat zelf wilt je eigen vrouwen hotpants.

  hotpants bedrukken

  Kleuren en andere keuzes

  De kleuren die je kan kiezen wanneer je begint met ontwerpen zijn: roze, rood, zwart en wit. Deze 4 kleuren kan je als basis kleur van je hotpants gebruiken. Hierop kun je beginnen met het verdere ontwerp. Je kan er dan voor kiezen om een ontwerp er op te laten bedrukken. Een bepaalde tekst of een eigen foto die je kan uploaden. Of je kunt natuurlijk alle 3 opties toepassen op je hotpants.

  Origineel en leuk hotpants bedrukken!

  De hotpants zijn ook ontzettend leuk om als cadeau weg te geven. Een eigen ontworpen hotpants weggeven als cadeau is toch vrij origineel en zal vast en zeker in de smaak vallen.

  Voor alle producten die besteld via shirtlezen.nl kan je ervan uitgaan dat ze van hoge kwaliteit zijn. Wij werken alleen met goede leveranciers zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. En ervoor zorgen dat jij dus altijd goede producten kan bestellen voor een voordelige prijs.

  Je kan niet alleen hotpants bedrukken via shirtlezen.nl. Wij hebben, naast de vrouwen hotpants, ook nog een zeer groot divers assortiment van andere producten die je zelf kan ontwerpen en laten bedrukken. Kijk hoe dan ook gerust even rond in de online designer welke producten je allemaal wel niet kan bedrukken.

HOTPANTS

Deze hotpants ondergoed benadrukt de vrouwelijke rondingen zonder te veel prijs te geven. Het elastische materiaal zorgt voor precies passende en comfortabele pasvorm. Het heeft smalle, elastische satijnen bandjes langs de tailleband en een aangenaam stabiele stofkwaliteit. De hotpants is gemaakt van 95% katoen en 5% elasthan.

MATEN >>>

S, M, L

SHOP MEER >>>

Dameskleding

Ondergoed

MERK >>>

Bella