/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
Ga nu naar de product designer
 • HTC One X case ontwerpen met eigen designs

  Op zoek naar een prachtig hoesje/case voor je HTC One X? Zoek dan niet langer, want hier kun je ervoor zorgen dat je precies het hoesje om je mobiel krijgt die je in gedachte had. Dit doe je namelijk door je eigen case te ontwerpen en laten bedrukken. Jij zorgt samen met ons makkelijke “designer” ervoor dat je de mooiste case ooit ontwerpt en wij zorgen voor een vlekkeloze bedrukking en levering! Zo heb je in no-time je originele hoes in huis!

  De HTC One X

  Het toestel HTC One is een erg goed toestel, de smartphone is erg en krachtig. Het is eigenlijk de grotere broer van de HTC One S die weer een stuk kleine is. Deze HTC One X is een echte smartphone waarmee je eindeloos veel mogelijkheden hebt, maar om deze mobiel goed te beschermen heb je natuurlijk wel een goede bescherming nodig. Gelukkig bied shirtlezen je hiervoor de juiste mogelijkheid voor. Want hier kan je gemakkelijk je HTC One X ontwerpen. Dat kan hierboven in de designer.

  htc one x case ontwerpen

  HTC One X in actie

  In het onderstaande video zien we wat je onder andere kan doen met de HTC One X. Daarbij is het ook duidelijk dat een case wel verstandig is als je de mobiel gebruikt voor veel beelden vast leggen, ook op extreme momenten. Dan is natuurlijk helemaal geweldig als je persoonlijke case hebt, bij shirtlezen kan je de HTC One X case ontwerpen, helemaal naar jouw eigen smaak.

  Instructies HTC One X case ontwerpen

  Voor een vlekkeloos gebruik van onze “designer” lees van te voren even de instructies voor het ontwerpen van een HTC One X case. Hierdoor weet je precies wat moet doen om precies de HTC One X case te ontwerpen die jij in gedachte had.

Betaalopties
 • visaVisa Creditcard
 • mastercardMastercard
 • paypalPaypal
 • iDEALiDEAL