/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Laat je kussensloop bedrukken vanaf €9,99

  Op zoek naar een prachtige originele kussensloop? Ontwerp je eigen kussensloop en laat hem bedrukken helemaal zoals jij zelf wilt! Gemakkelijk een kussensloop bedrukken binnen 5 minuten via shirtlezen.nl. Via shirtlezen laat je snel en simpel je kussensloop bedrukken. Wanneer jij het ontwerp klaar hebt sturen wij binnen 2 dagen na het bedrukken de kussensloop jouw kant op. Vanaf nu slaap je op je eigen originele kussensloop!

  kussensloop bedrukken

  Een kussensloop heeft niet alleen als functie om je kussen te beschermen, maar zorgt er ook voor dat een kussen lekker zacht aanvoelt en kan sfeer brengen in elke omgeving. Daarom is een kussensloop bedrukken ideaal om iets persoonlijks te ontwerpen.

  De basis kleur om deze kussensloop te bedrukken is wit, een mooie “basic kleur” waar je van alles mee kan. Je hebt heel veel mogelijkheden om dit kussen helemaal te ontwerpen naar jouw eigen idee. Een kussensloop helemaal zelf ontwerpen is natuurlijk een fantastisch creatief kado. Een kado wat niet elke dag gegeven wordt, maar juist daarom erg origineel is. Het bedrukken van een kussensloop kan je voor allerlei gelegenheden doen, misschien is het voor de een een leuk huwelijks kado, of misschien wil je je geliefde wel elke nacht voor het slapen gaan een boodschap mee geven.

  Een kussensloop hoeft natuurlijk niet alleen op bed te liggen. Kussenslopen kunnen ook worden gebruikt voor decoratie in je woonkamer bijvoorbeeld, vooral omdat je eigen kussensloop bedrukken hier gemakkelijk kan, waardoor het altijd past in je woonkamer.

  Kussensloop strijken

  Wil je weten hoe je je bedrukte kussensloop superstrak kunt opbergen? Bekijk dan hier de video hoe je een kussensloop moet strijken:

  Uitleg hoe je snel en simpel je eigen Kussensloop laat bedrukken

  Heb je hulp nodig met het ontwerpen van je gepersonaliseerde kussensloop? Bekijk dan hier een paar instructies om jouw originele kussensloop te ontwerpen.

  Shop meer

Betaalopties
 • visaVisa Creditcard
 • mastercardMastercard
 • paypalPaypal
 • iDEALiDEAL