/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Je eigen ontworpen onderzetter bedrukken

  Nu de allerleukste onderzetter bedrukken voor u zelf of als cadeau! Kies voor een leuke tekst, foto of ontwerp. Je ontwerpt heel gemakkelijk je eigen onderzetter via Shirtlezen. Geniet voortaan volop wanneer je iets wilt drinken of zorg ervoor dat alleen jij jouw eigen onderzetter gebruikt door je persoonlijke ontwerp. Ontwerp nu je eigen perfecte onderzetter en geniet over een paar dagen al van je eigen creatie.

  onderzetters bedrukken

  Via Shirtlezen heb je veel mogelijkheden om je onderzetters te bedrukken. Via de handige online designer waarvan hieronder ook een uitleg beschikbaar is, kan je heel simpel gebruik maken van alle mogelijkheden.

  Ideeën voor onderzetter bedrukken

  Wij zien dat veel klanten onderzetters bestellen als promotie materiaal voor bedrijven, als een leuk cadeau voor een willekeurig iemand of als aandenken na een feestje. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere redenen of ideeën om een onderzetter te ontwerpen.

  Je kan een leuke foto of tekst op de onderzetter bedrukken waardoor je op een leuke manier ook een boodschap kan doorgeven. Zo is het voor een koffie liefhebber toch heel leuk en origineel om een bedankje te ontvangen in de vorm van een gepersonaliseerde onderzetter. Maar geef je bijvoorbeeld een jubileum feest en wil je verscheidene gasten een leuk aandenken mee geven is een setje onderzetters toch ook ontzettend leuk?

  Kwaliteit onderzetter

  De onderzetter van Shirtlezen zijn van zeer goede kwaliteit. Ze gaan totaal niet makkelijk stuk en kunnen ook met opdruk gemakkelijk in de vaatwasser.

  Instructies onderzetter bedrukken

  Een kleine uitleg nodig om de onderzetter snel te ontwerpen lees hier de handleiding om je persoonlijke onderzetter te bedrukken!

SHOP MEER >>>

Accessoires

Bekers

MERK >>>

Spreadshirt