/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php

Sol’s Pulse Rugzak Rood Grafiet

 

Start!

al v.a.
€ 19,90
 • Je unieke Rugzak bedrukken

  Ben je opzoek naar een unieke rugzak? Wil jij deze graag zoals jij dat wilt? Wil je die helemaal zelf ontwerpen met een eigen design? Stylish erbij lopen op school of in de stad? Dat doe je nu heel simpel met je eigen bedrukte rugzak! Deze kan je heel simpel online zelf ontwerpen via shirtlezen. Wij bedrukken deze kwalitatieve rugzakken voor jou, precies hoe die ontworpen hebt. Dus draag jij boeken binnenkort bij je in stijl en begin nu met je ontwerp!

  Sol's Pulse Rugzak Rood Grafiet

   

  Waarom je eigen rugzak bedrukken?

  Iedereen heeft vaak dezelfde rugzak? Een standaard rugzak, die gewoon zijn werk doet. Maar een rugzak gebruik je best vaak! Als je bijvoorbeeld naar school gaat heb je je tas bijna de hele dag bij je. Dan is het super gave om dan gewoon je eigen ontworpen tas de hele dag om te hebben?! Het voordeel van Shirtlezen.nl is dat je deze zo gek/mooi kan maken zoals je zelf wilt. Je bepaalt helemaal zelf wat er op je tas wordt bedrukt en hoe deze er uit komt te zien.

  Je ook een rugzak bedrukken ter behoeve van promotie materiaal bijvoorbeeld. Als bedrijf bedrukte tassen weggeven met uw logo is zeer origineel en kan als goed promotie materiaal werken.

  Rugzak bedrukken als cadeau

  Een zeer origineel cadeau kan ook zijn om een bedrukte rugzak cadeau te geven. Laat er bijvoorbeeld een leuke foto op bedrukken of een leuke/lieve tekst? Bepaal helemaal zelf hoe de rugzak eruit komt te zien!

  Kwaliteit rugzak

  De rugzakken van Shirtlezen.nl gaan lang mee en zijn van uiterst goede kwaliteit. De ritsen en de stof zijn van zeer goede kwaliteit waardoor de rugzak ook fijn in gebruik is. De tas is alleen een standaard maat rugzak te bestellen.

  Uitleg Rugzak bedrukken

  De instructies voor het ontwerpen van je unieke rugzak lees je hier.