/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Je eigen sporttas bedrukken

  Sporttassen kun je heel gemakkelijk, voordelig en snel laten bedrukken via shirtlezen.nl. Bedruk nu je sporttas en val op met je sporttas. Of het nu voor je sportteam is, ter promotie of voor je zelf het is heel gemakkelijk online te bestellen. Dus een eigen sporttas met logo en/of tekst ontwerpen gaat heel makkelijk. De tassen zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee, begin direct met ontwerpen en heb ze binnen enkele dagen in huis!

  sporttas bedrukken

   

  Beschikbare kleuren sporttas bedrukken

  De verschillende kleuren sportassen die je kan bedrukken via shirtlezen.nl zijn: rood, kelly groen, paars en zwart. Dit zijn de beschikbare kleuren sporttassen waar je je verdere ontwerp op kunt laten bedrukken. De opdrukken en teksten die je wilt laten bedrukken op de tassen kunnen in heel veel verschillende kleuren worden bedrukt. Hierbij zit je niet vast aan een bepaald aantal kleuren, er is een zeer ruim aanbod van verschillende kleuren voor de opdrukken.

  Kwaliteit van de sporttas

  Het is een zeer degelijk en sterke sporttas met een fijn groot vak voor je spullen. De banden zijn ook zeer sterk waardoor je er dus ook zonder enkele problemen zware spullen in kunt tillen. Ook zorgen wij ervoor dat wij het ontwerp die wij bedrukken van goede kwaliteit is. Zodat deze niet gaat slijten en dat deze de mooie staat behoudt ook wanneer de tas veel gebruikt wordt.

  Sporttas bedrukken hoe?

  Wil je weten hoe je zelf een sporttas kunt bedrukken? Lees hier hoe je je unieke sporttas ontwerpt! Let tijdens het ontwerpen er wel op dat je de opdrukken, teksten of afbeeldingen niet laat bedrukken op de naad van de tas. Dit is namelijk niet mogelijk. Enthousiast geworden? En wil je graag je eigen sporttas ontwerpen? Begin dan direct met ontwerpen van je unieke sporttas!