/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Trainingsjack bedrukken met eigen tekst of design

  Eigen ontwerp op een trainingsjack bedrukken? Hier is het heel gemakkelijk te realiseren. Je kiest je eigen tekst of design, zo maak je simpel je eigen ontwerp. Wanneer je hiermee klaar bent, kun je bestellen en in een rap tempo bedrukken wij het trainingsjack en wordt ‘ie verstuurd! Zo heb je in een korte tijd je eigen trainingsjack in huis. Dit kan natuurlijk voor jezelf, maar is ook leuk voor je sportteam of een andere groep! Zo heb je een mannen trainingsjack helemaal naar je eigen keuze!

  trainingsjack bedrukken

  Een erg belangrijk punt wat tijdens het sporten vaak wordt vergeten is dat het lichaam niet te snel mag afkoelen. Vooral belangrijk wanneer het buiten kouder is of wanneer je veel rust momenten hebt tijdens het sporten. Een trainingsjas kan dus zeker niet missen bij een sporter wanneer het kouder is. Wat ook voor veel kou kan zorgen zijn natte kleren, dus gebruik dit trainingsjack om jezelf warm te houden. Dit goede kwaliteits trainingsjack is niet alleen praktisch, maar je kunt het dus helemaal ontwerpen naar je eigen smaak. Zo heb je twee vliegen in één klap!

  Ook een leuke mogelijkheid is om er als team het zelfde trainingsjack te dragen. Zo kun je allemaal in dezelfde trainingsjack te lopen om zo een fantastische uitstraling te hebben. Dus wil je in een originele manier erbij lopen individueel of samen met andere, dan is dat heel goed mogelijk bij shirtlezen.nl. In de “designer” maak je precies het trainingsjack met jouw persoonlijke voorkeuren.

  Je kunt bij het bedrukken van dit trainingsjack kiezen tussen vier verschillende kleuren combinatie namelijk: zwart/wit, rood/wit, wit/zwart en blauw/wit. De bedrukking van het ontwerp op het jack kan wel veel meer verschillende kleuren bevatten. Begin nu gelijk simpel met ontwerpen en zie hoe makkelijk het is!

  Instructies Trainingsjack ontwerpen

  Om te zien hoe je kan ontwerpen lees de ontwerpinstructies.

TRAININGSJACK >>>

Onze trainingjacks hebben een coole retrolook door de brede contrasterende strepen op de mouwen. De jassen zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een halfhoge opstaande kraag met doorgaande rits.

MATEN >>>

M | L | XL | XXL

MERK >>>

Sonar