/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Trui bedrukken vanaf €25,99

  De super beroemde Trui iedereen heeft er wel eentje van in de kast liggen. Maar ze lijken allemaal zo ontzettend veel op elkaar. Shirtlezen heeft voor jou de mogelijkheid om daar eens wat aan te doen. Je kan nu namelijk via Shirtlezen heel simpel je trui bedrukken met eigen ontwerpen. Wij hebben allerlei opdrukken in onze designer voor jou klaar staan, of kies je toch liever voor een eigen tekst met eigen afbeelding. Alles is mogelijk, helemaal zoals jij dat wilt! Bedenk nu je eigen unieke Trui en laat het werkelijk worden.

  Trui bedrukken

  Kwaliteit truien

  Zoals alle producten in het assortiment van ons, is de Trui ook weer van hoge kwaliteit. En zorgen wij er zorgvuldig voor dat het bedrukken van je ontworpen Trui ook zeer vakkundig en precies gebeurt. Tevens is het zo dat de Trui zeer fijn zit. De Trui is uitermate comfortabel om te dragen.

  Deze kwaliteit bieden wij je graag voor een voordelige prijs aan in combinatie met een snelle levering.

  Kleuren truien

  Het is mogelijk om je opdrukken is zeer veel verschillende kleuren op je Trui te laten bedrukken. Je kan bij kiezen van je basis kleur van de Trui uit vier zeer mooie kleuren kiezen. Je hebt hier dan de keuze uit: witgrijs gemêleerd, koningsblauw, navy en zwart. In de online designer kan je een preview zien van deze verschillende kleuren, zodat je wellicht een beter idee krijgt. Zodat je in staat bent een goede keuze te maken.

  Handleiding trui bedrukken

  Hoe ontwerp ik snel en gemakkelijk mijn eigen Trui?

  Voor de bezoekers die in België wonen en toch graag een unieke Trui bedrukken, surf dan naar shirtlezen.be voor je eigen trui ontwerpen.

  Deze Trui is niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan even verder in ons assortiment, we hebben nog vele andere soortgelijke kwaliteitsproducten voor een voordelige prijs.

   

TRUI >>>

Deze trui met lange mouwen kan alles op het gebied van combineren en is even chic als sportief. Het is een recht model en heeft een hooggesloten ronde hals. De truien zijn gemaakt van 80 % katoen en 20% polyester.

MATEN >>>

M | L | XL | XXL

MERK >>>

Russel