/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Voetbalshirt bedrukken

  Heel vlug en makkelijk op shirtlezen een voetbalshirt bedrukken, met alles naar eigen keuze. Het ontwerp en het model naar je eigen smaak! Het ontwerp gaat simpel en snel, daaraan dragen wij ook bij met een snel proces. Wij zorgen namelijk dat na het drukken het voetbalshirt de drukkerij al de volgende dag verlaat. Lijkt het moeilijk, een eigen shirt ontwerpen? Probeer het online en oordeel zelf! Leuk voor je team of wanneer je zelf een origineel voetbalshirt wilt. Of als cadeau voor een voetbalfan!

  voetbalshirt bedrukken

  Beschikbare kleuren voetbalshirts

  Onze voetbalshirts kunnen op allerlei manieren gepersonaliseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan team namen, rugnummers of sponsoren. We hebben de volgende kleuren standaard in de shop:

   • wit voetbalshirt met zwarte accenten
   • zwart voetbalshirt met witte accenten
   • blauw voetbalshirt met witte accenten
   • groen voetbalshirt met witte accenten
   • geel voetbalshirt met zwarte accenten
   • oranje voetbalshirt met zwarte accenten
   • rood voetbalshirt met witte accenten

  Wanneer je begint met het ontwerpen kun je met 1 van de hierboven genoemde kleuren je shirt beginnen. Met die basis kun je dan verder gaan met het ontwerpen van je voetbalshirt. Zodat je uiteindelijk je unieke voetbalshirt kan laten bedrukken.

  Instructies Voetbalshirt bedrukken

  Onze designer om zelf voetbalshirts te ontwerpen en te bedrukken is vrij eenvoudig in gebruik. Mocht je toch wat hulp nodig hebben, bekijk dan hier de extra uitleg: De instructies om je eigen voetbalshirt te ontwerpen.

  Er is meer dan voetbalshirts

  Bij een zelf ontworpen voetbalshirtje hoort natuurlijk ook een sportbroekje. Hier op Shirtlezen.nl kun je net zo makkelijk een voetbalbroek bedrukken. Voor de warming up hebben we ook fantastische trainingsjacks die je zelf kunt ontwerpen. Ook hebben we nog vele andere producten in ons assortiment waar je wellicht geïnteresseerd in bent, kijk gerust nog even in assortiment. Trouwens, voor inspiratie wat je op je voetbalshirtje moet bedrukken, kun je altijd het laatste voetbalnieuws bekijken.

SHOP MEER >>>

Sportkleding

VOETBALSHIRT >>>

Voetbal is een van meest populaire sporten ter wereld. Iedere club van elk formaat heeft ook zijn eigen voetbalshirt. Soms worden spelers aangetrokken voor astronomische bedragen. En wordt binnen de kortste keren terugverdiend met het verkopen van voetbalshirts van deze spelers. Wil jij ook een ster zijn op het veld? Bedruk dan snel je eigen voetbalshirt!