/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • 1. Maak een keuze uit de verschillende producten

  Klik op ‘Product selecteren’ boven in de designer interface. Hier kun je zelf je product kiezen en ontwerpen. Wanneer je hierop hebt geklikt, zie je de verschillende producten die wij aanbieden. Bij ‘Kies een categorie’ is het mogelijk om de producten te sorteren op: Mannen, Vrouwen, Kids & Babies en Accessoires. Selecteer het geschikte product dat je wilt laten bedrukken. Vervolgens maak je een keuze uit de verschillende maten en kleuren. In de volgende stap ga je aan de slag met de bedrukking.

  2. Bepaal zelf welke originele ontwerpen jij op je product wilt

  Klik op ‘Ontwerp uitzoeken’ boven in de designer interface. Allereerst verschijnen de topdesigns (dit zijn de meest gekozen designs). Door gebruik te maken van het zoekveld, kun je een specifiek ontwerp vinden. Je kunt een ontwerp gebruiken door hierop te klikken. Het ontwerp verschijnt vervolgens op je gekozen product. Hierna kun je het ontwerp op elke gewenste plek plaatsen, door het te verschuiven, vergroten, verkleinen of te draaien. Aan de rechterkant van het designer interface heb je de mogelijkheid om de kleur van het ontwerp aan te passen. Tevens heb je de keuze tussen een glad of fluweelzacht ontwerp.

  3. Maak je product écht persoonlijk met jouw tekst

  Het is ook mogelijk om je eigen tekst op je product te plaatsen. Klik op de button ‘Tekst toevoegen’ om je persoonlijke tekst toe te voegen. Je kunt, net als bij je ontwerp, de grootte van de tekst aanpassen. Ook is het mogelijk de tekstkolom te verplaatsen. Je kunt de tekstopmaak aan de rechterkant van de designer aanpassen. Op deze manier maak je je product helemaal eigen!

  4. Je mooiste foto of eigen ontwerp als opdruk

  Voeg een eigen foto of eigen ontwerp als afbeelding toe om deze op je product te plaatsen. Klik hiervoor op de button ‘Foto uploaden’. Hier kun je foto’s uploaden vanaf je computer. Wanneer je een foto hebt geselecteerd en toegevoegd, is het mogelijk om de afbeelding te verplaatsen en de afmetingen aan te passen.

  5. Tips voor optimaal gebruik

  Ben je nog niet helemaal klaar met je ontwerp en wil je er een andere keer mee verder gaan? Het is mogelijk om je product op te slaan. Maak voordat je aan een ontwerp begint een account aan. Helemaal boven in de designer interface zie je de mogelijkheid om in te loggen. Als je hierop klikt, kun je jezelf aanmelden door je e-mailadres in te vullen. Volg de verdere instructies die je per e-mail ontvangt. Vervolgens kun je inloggen en beginnen aan je ontwerp. Als je het product op wil slaan, klik je rechtsboven op het pijltje. Klik dan op bewaren en de volgende keer dat je bezig wil met je ontwerp, kun je verder waar je gebleven bent!

  Let op: als je op ‘Nu inloggen’ klikt terwijl je al aan je ontwerp begonnen bent, raak je wat je tot dan toe gedaan hebt kwijt!

  Heb je iets gedaan waar je ontevreden over bent? In de rechterbovenhoek zit een knop om je actie ongedaan te maken.

  Andere leuke opties zijn om je ontwerp via Facebook of Twitter te delen met je vrienden! Ook kun je het ontwerp via e-mail naar jezelf of iemand anders sturen. Handig hè?

  6. Ontwerp afronden

  Als je helemaal tevreden bent met je design, kun je het product gaan bestellen. In het designer interface kun je zien wat jouw product kost. Klik op ‘In het winkelwagentje’ om de bestelling te plaatsen. Je persoonlijke ontwerp zal nu binnen 24 tot 48 uur geleverd worden!

Betaalopties
 • visaVisa Creditcard
 • mastercardMastercard
 • paypalPaypal
 • iDEALiDEAL
Shirtlezen garantie
 • Snelle productietijd
 • Hoogwaardige druktechnieken
 • Hulpvaardige service
 • Eerlijke retourregels