/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • T-Shirt met tekst in diverse kleuren

  Als je denkt aan een shirt bedrukken, denk je al vrij snel dat dit alleen kan in grote aantallen of dat je zelf een t-shirt drukker moet kopen. Tegenwoordig is dat gelukkig niet meer zo en kun je vrij gemakkelijk zoals op deze website een enkel shirt bedrukken. Je kunt het zo gek niet verzinnen, maar het is bijna allemaal wel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte shirts met originele ontwerpen of grappige zelfverzonnen teksten. Ook is het mogelijk om je mooiste foto’s van je vakantie of portretten op een T-shirt te bedrukken. Denk er dan wel altijd aan dat je niet zomaar ontwerpen of foto’s van een ander zomaar mag gebruiken voor je bedrukte shirt zonder toestemming van die persoon.

  Shirt bedrukken in alle soorten en maten

  Ontwerp via shirtlezen.nl voordelig, gemakkelijk en snel je shirts met eigen opdruk. Ontwerp zelf snel en simpel hoe de shirts er uit moeten zien en bestel. Wanneer wij jou bestelling binnen hebben bedrukken wij deze zo snel mogelijk. Ontwerp je unieke shirt met een eigen logo, afbeelding, design en/of tekst online.

  shirt bedrukken

  Top 10 bedrukte shirts op Shirtlezen.nl

  Hieronder volgt een lijst van de meest bedrukte shirts via Shirtlezen.nl.

   1. Mannen T-shirt
   2. Mannen Slim Fit T-shirt
   3. Vrouwen T-shirt
   4. Vrouwen girlieshirt
   5. Mannensweater met capuchon
   6. Mannen poloshirt
   7. Mannen V-hals T-shirt van Canvas
   8. Vrouwensweater met capuchon
   9. Mannen Premium T-shirt
   10. Vrouwen T-shirt met lage V-hals

  Instructies shirt bedrukken

  Onze t-shirt designer is vrij makkelijk om mee te werken. Kom je er toch niet uit om je shirt te bedrukken, dan vind je via deze link een uitgebreide uitleg: Een korte uitleg hoe je je eigen shirt ontwerpt.

  Meer informatie en achtergrond T-shirts

  Ben je net zo bezeten van T-shirts als wij en wil je echt alles er over weten, lees dan bijvoorbeeld eens de Wikipedia pagina over T-shirts.

SHOP MEER >>>