/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Babymutsje met naam laten bedrukken

  Een ontzettend leuk babymutsje met naam bedrukken als uniek cadeau? Of als schattige accessoire? Deze leuke babymutsjes zijn lekker zacht en zitten heerlijk bij de kleine. Shirtlezen biedt jou de mogelijkheid om deze helemaal te ontwerpen zoals jij dat wil. Een persoonlijk mutsje met de naam of een leuke tekst? Heel eenvoudig en snel vanuit je luie stoel te laten bedrukken.

  babymutsje met naam

  Babymutsje met naam

  Een fantastisch kado voor een babyshower of kraambezoek. Zo geef je een persoonlijk kado aan de moeder en de baby. Een echt origineel kado waarmee je gegarandeerd de ontvanger blij maakt! Ook is het leuk als er een jongen of meisje aan je eigen familie is toegevoegd. Op deze manier zorg je voor een mutsje voor de baby, maar niet zomaar een namelijk een babymutsje met naam. Fantastisch!

  Het baby mutsje is van goede kwaliteit en heeft naast dat het er mooi uit zit ook de praktische functie met het warm houden van het hoofdje inclusief de oren. Zo geef je een leuk en handig kado, of koop je een leuk en handige accessoire voor de baby.

  Babymutsje ontwerpen

  Het ontwerpen van het babymutsje met naam gaat simpel en snel met de designer boven aan de pagina. Je kunt hier kiezen uit de kleuren roze, rood, marine blauw, lucht blauw, groen, zwart en zoals op de foto hierboven wit. Leuke fleurige kleuren voor op het hoofd van de baby. Voor de naam/tekst op het mutsje kun je kiezen uit ongeveer 40 kleuren, zo kun je helemaal je gang gaan en het baby mutsje met naam ontwerpen zoals jij dat wilt.

  Handige uitleg om binnen enkele ogenblikken je persoonlijke Babymutsje te ontwerpen

  Heb je hulp nodig met het maken van een babymutsje met naam? Bekijk dan hier onze handleiding mutsje bedrukken.

  Onze zuiderburen in Belgie kunnen hier een eigen babymutsje bedrukken.