/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Dames longsleeve bedrukken

  Dames opgelet! Een†longsleeve voor vrouwen†ontwerp je hier online. Je kiest je eigen mogelijkheden zodat je precies jouw originele longsleeve hebt. Een origineel T-shirt met lange mouwen bedrukken wij met veel zorgvuldigheid voor u. Ze zijn comfortabel voor in uw vrije tijd, maar daarnaast ook nog eens modieus. Geef het weg als kado voor vrienden, klanten, collega’s, familie of geniet er zelf van!

  Longsleeve†ontwerpen

  De online designer van Shirtlezen maakt het mogelijk om een snelle en gemakkelijke manier precies dat te ontwerpen wat jij wil. Je ziet ook direct hoe het er uit komt te zien, wat het heel fijn in het gebruik maakt. Wanneer je een afbeelding, tekst of logo aanklikt zie je deze direct op je†long sleeve verschijnen. Op deze manier ontwerp je je†long sleeve totdat je helemaal tevreden bent.

  Wanneer je tevreden bent met je ontwerp kun je je ontworpen†long sleeve bedrukken. Wij doen dit met precisie en zorgvuldigheid. Waarna je bedrukte†long sleeve binnen enkele dagen op je deurmat ligt.

  IdeeŽn voor long sleeve bedrukken

  Je bent heel vrij in het ontwerpen van je†long sleeve, dus zijn er veel ideeŽn mogelijk. Wij hebben er ter inspiratie alvast een paar op een rijtje gezet:

  – De zelfde†long sleeve bedrukken voor je sportteam
  – Long sleeve bedrukken als promotie materiaal voor je bedrijf
  – Je persoonlijke†long sleeve bedrukken voor een vriend/vriendin
  – Je eigen humoristische†long sleeve bedrukken
  – Een†long sleeve bedrukken voor de vrijgezel van een vrijgezellenfeestje
  – En natuurlijk nog veel meer!

  Long sleeve†handig meenemen

  Een leuke filmpje om met jullie te delen, wanneer je nog een keer ruimte te kort komt in je koffer en je wilt toch heel graag je nieuw bedrukte long sleeve meenemen in je koffer.