/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Deken bedrukken met eigen tekst of design

  Je ontwerpt de deken†gewoon online en wij zorgen voor een vlekkeloze en snelle bezorging. Je kunt je deken†decoreren met een eigen keuze van teksten, afbeeldingen en kleuren. Daarnaast hebben wij ook nog leuke ontwerpen voor je die je zo kan gebruiken. Snel en simpel nu een deken ontwerpen.
  Een†deken bedrukken?†Gemakkelijk op een manier dat iedereen het kan in een onwijs korte tijd. Dit alles is voor jou nu ook betaalbaar. Een leuk en origineel cadeau, maar ook geweldig voor jezelf!

  deken bedrukken

   

  Deken laten bedrukken

  Dit deken is een fantastisch accessoires in bijvoorbeeld je woonkamer. Je kan er praktisch gebruik van maken, maar ook decoratief kan het zijn steentje bijdragen in je woonruimte. Je kan kiezen tussen de kleuren grijs gespikkeld, rood en zwart. Zo maak je met deze basis kleur een kleed zoals jij die altijd al voor je zag, door gewoonweg in de “designer” het kleed te bewerken. Je kan het ontwerpen op verschillende manier doen, bijvoorbeeld†door er een standaard design op te zetten of een je eigen design te gebruiken. Het kan allemaal via Shirtlezen en ook nog voor deze fantastisch lage prijs.

  Houd er wel even rekening mee bij een afbeelding die je upload, dat je deze voor commerciŽle doeleinde mag gebruiken. De optie om een foto te kunnen uploaden is een geweldige feature, zodat je een eigen foto van bijvoorbeeld je geliefde, je kind of wie dan ook maar op een deken kan zetten. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kan het via Shirtlezen laten bedrukken op dit deken van goede kwaliteit. Het is een deken dat jaren lang meegaat en waar je zeker veel plezier aan gaat beleven.

  Dus begin nu direct met ontwerpen en Shirtlezen zorgt voor een snelle bedrukking zodat jij je eigen deken zo snel mogelijk in huis hebt! Onze zuiderburen in Belgie, kunnen hier hun eigen deken ontwerpen.

  Shop meer

   

DEKEN >>>

Lekker gladde deken van stevige sweatshirtstof (65% katoen, 35% polyester) met zachte, opgeruwde onderkant. Met een afmeting van 115×150 centimeter is het een ideaal dekentje voor op de bank of buiten voor een picknick.