/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php

iPad Hoes

Bedrukken

 

Start!

al v.a.
€ 19,90
 • iPad hoes bedrukken

  In het bezit van een iPad Mini of van plan eentje te kopen? Dan is het verstandig om direct een iPad hoes erbij te bestellen. Maar wat is er nou leuker dan je eigen iPad mini hoesje ontwerpen? Of ontwerp het als cadeau voor iemand, die in het bezit is van een iPad mini.

  Bedruk je eigen originele case voor jouw iPad mini. Helemaal zoals jij dat zelf wilt? Een prachtige uniek ipad mini hoesje ontwerpen met een leuke foto of tekst? Ontwerp je het hoesje heel simpel en snel via shirtlezen.nl. Duurzame en mooie hoesjes waar jij je creativiteit op uit kunt laten komen. Fleur dus snel je iPad op met je persoonlijke iPad mini case! Start nu direct met het ontwerpen via shirtlezen.nl zodat je binnen enkele dagen nog veilig en stylish op pad kunt gaan met je iPad mini.

  iPad hoes bedrukken

  Gebruik in combinatie met een iPad hoes bedrukken

  De iPad mini is nog ontzettend goed en fijn te gebruiken met het hoesje erom heen. Enkele klanten vertellen ons zelf dat het met hoesje juist fijner is, omdat deze net wat anders in de hand kan liggen hier door. Vele gingen je dus al voor. Jouw iPad mini hoesje ontwerpen is dus zeer aantrekkelijk.

  Naast dat je het hoesje ontzettend mooi en/of origineel kan ontwerpen. Willen we ook even verder ingaan op de bescherming die de iPad mini hoes geeft. Door het gebruik van een hoesje om je iPad mini heen, is de kans op schade zo ontzettend veel kleiner. En loop je dus veel minder risico op die waardevolle iPad mini stuk te laten vallen bijvoorbeeld.

  Handleiding iPad hoes bedrukken

  Een paar handige instructies voor het ontwerpen van je  iPad mine hoesje!

  Meer informatie iPad hoes bedrukken

  De iPad mini heeft 9,7 inch scherm en is zeer fijn in het gebruik. De eerste iPad mini kwam uit in november 2012 en lijkt in vrij veel opzichten op de iPad 2.

iPAD >>>

De Apple iPad was gelijk vanaf het begin een wereldhit. Al snel haalden miljoenen mensen deze revolutionaire tablet in huis. Tegenwoordig is de iPad niet meer uit ons leven weg te denken.

MERK >>>

Apple