/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • iPhone 5 hoesje ontwerpen vanaf†Ä12,99

  Je eigen originele Iphone 5 hoesje ontwerpen, laten bedrukken met de hoogste kwaliteit? Ookal wil je een eigen foto, ontwerp, tekst of logo erop. Het kan allemaal want je ontwerpt het zelf gemakkelijk. De online designer is zo gemaakt, zodat iedereen gemakkelijk en snel hem of haar eigen ideeŽn kan ontwerpen. Daarnaast is het ook nog functioneel want je telefoon wordt beschermt zonder belemmeringen. Door de juiste vorm en uitsparingen kan je de Iphone nog precies zo gebruik als zonder hoes. Dus geef je creatieve geest wat ruimte en je hebt straks een te gek uitziende Iphone die helemaal origneel is.

  Aanbod†hoesjes ontwerpen

  Shirtlezen.nl biedt je de mogelijkheid om voor veel verschillende mobielen je eigen case te ontwerpen. Nu kan je ook voor je†iPhone 5 je persoonlijke hoesje ontwerpen. Wanneer je op zoekt bent naar een case voor een andere telefoon is het mogelijk om even een kijkje te nemen in de designer tussen alle andere telefoon hoesjes.

  iPhone 5

  Een van de meest populaire telefoons. Een pracht exemplaar van Apple. Zie hieronder de trailer van de Apple†iPhone 5.

  iPhone 5 hoesje ontwerpen ideeŽn

  Leuke ideeŽn om je hoesje mee te bedekken zijn leuke foto’s van jezelf met vrienden of van je kinderen. Of wanneer je als bedrijf je logo op de iPhone 5 hoesje wilt bedrukken is dat zeer origineel en ook nog eens goede reclame. Of gewoon een eigen persoonlijk mooi en strak ontwerp maken om je†iPhone 5 op een leuke manier te beschermen.

  iPhone 5 hoesje ontwerpen

  Instructies bedrukken Iphone 5

  Snel beginnen? Met deze Iphone 5 bedruk instructies ga je helemaal goed van start!

  iPhone 5 hoesje ontwerpen voor onze onderburen

  Wil je je†iPhone 5 hoesje ontwerp laten bedrukken en laten bezorgen, maar woon je niet in Nederland maar in Belgie? Dan kun je onderstaande link gebruiken om daar je ontwerp te realiseren en te laten bezorgen.

  Shop meer

Betaalopties
 • visaVisa Creditcard
 • mastercardMastercard
 • paypalPaypal
 • iDEALiDEAL