/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Mok bedrukken met foto en tekst

  Nu de allerleukste mok bedrukken voor u zelf of als cadeau! Kies voor een leuke tekst, foto of ontwerp. Je ontwerpt heel gemakkelijk je eigen persoonlijke mok via Shirtlezen. Geniet voortaan volop wanneer je iets wilt drinken of zorg ervoor dat alleen jij jouw eigen mok gebruikt door je persoonlijke ontwerp. Ontwerp nu je eigen perfecte mok en geniet over een paar dagen al van je eigen mok.

  mok bedrukken

  Via Shirtlezen heb je veel mogelijkheden om je mok te bedrukken. Via de handige online designer waarvan hieronder ook een uitleg beschikbaar is, kan je heel simpel gebruik maken van alle mogelijkheden.

  IdeeŽn voor mok bedrukken

  Wij zien dat veel klanten mokken bestellen als promotie materiaal voor bedrijven, als een leuk cadeau voor een willekeurig iemand of als aandenken na een feestje. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere redenen of ideeŽn om een mok te ontwerpen.

  Je kan een leuke foto of tekst op de mok bedrukken waardoor je op een leuke manier ook een boodschap kan doorgeven. Zo is het voor een koffie liefhebber toch heel leuk en origineel om een bedankje te ontvangen in de vorm van een gepersonaliseerde mok. Maar geef je bijvoorbeeld een jubileum feest en wil je verscheidene gasten een leuk aandenken mee geven is een mok toch ook ontzettend leuk?

  Kwaliteit mok

  De mokken van Shirtlezen zijn van zeer goede kwaliteit. Ze gaan totaal niet makkelijk stuk en kunnen ook met opdruk gemakkelijk in de vaatwasser. De mokken drinken uit ervaring ook zeer fijn en zijn van een ideale grootte.

  Instructies mok bedrukken

  Een kleine uitleg nodig om de mok snel te ontwerpen lees hier de handleiding om je persoonlijke mok te bedrukken! Zoek een leuke mok uit, want we hebben verschillende types. Bepaal daarna welke tekst of foto je wilt gebruiken om op je mok te plaatsen. Woon je in BelgiŽ? Dan kun je hier je eigen mok ontwerpen

Betaalopties
 • visaVisa Creditcard
 • mastercardMastercard
 • paypalPaypal
 • iDEALiDEAL