/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Pet bedrukken met eigen ontwerpen

  Op zoek naar een leuke uniek persoonlijke cadeau? Een eigen ludieke of prachtige pet bedrukken voor je zelf of voor een vriend? Voor tijdens het sporten of om de zon tegen te houden? Je eigen opdruk, tekst of design op de kwaliteitspetten van Shirtlezen ontwerpen is ontzettend gemakkelijk en snel. Bepaal zelf helemaal wat jij op de baseball cap laat drukken. Wij bedrukken dan zo snel mogelijk jou ontwerp op je persoonlijke pet. Zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van je unieke pet en geniet door de goede kwaliteit hier nog jaren van! We hebben diverse petten in onze shop, zoals de snapback cap.

  pet bedrukken

  Waarom je pet bedrukken via shirtlezen

  Wanneer je een pet ontwerpt en laat bedrukken via ons dan kan je ervan uit gaan dat je meer dan alleen een goed product ontvangt. Niet alleen zorgen wij ervoor dat alle producten die wij leveren van goede kwaliteit zijn. Maar bieden wij graag ook goede service en een zo snel mogelijke levertijd. En dit alles doen wij graag voor een voordelige prijs.

  Het zelf online een pet bedrukken met eigen ontwerpen is zeer geavanceerd via shirtlezen.nl. Je hebt ontzettend veel diverse mogelijkheden en het is ook nog zeer gemakkelijk gemaakt met de online designer.

  Je kan uit drie verschillende basis kleuren kiezen bij het ontwerpen van je pet. Je hebt keuze op je pet te bedrukken met als basis kleur blauw, zwart of wit.

  Wanneer deze pet niet helemaal is wat je zoekt, dan is het ook nog even aan te raden om in ons brede assortiment te kijken. We hebben nog enkele andere petten en mutsen in het assortiment die je ook kan bedrukken.

  Instructies cap laten bedrukken

  Online je eigen pet bedrukken is heel simpel en snel via Shirtlezen.nl. Start nu direct met het ontwerpen en geniet zo snel mogelijk van je unieke pet! Handleiding pet bedrukken. Onze petten worden met zorg geproduceerd door Beechfield.

Betaalopties
 • visaVisa Creditcard
 • mastercardMastercard
 • paypalPaypal
 • iDEALiDEAL