/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Shirt met lange mouwen bedrukken

  Het grote assortiment van Shirtlezen bevat ook de bekende longsleeve’s. Een shirt met lange mouwen bedrukken voor de heren. Een mooi longsleeve van uitstekende kwaliteit en helemaal naar jou stijl aan te passen. Ontwerp eenvoudig en snel de longsleeve via de designer. Voor een voordelige prijs loop je binnenkort al met je persoonlijke longsleeve die jij helemaal zelf hebt ontworpen. Wij zorgen dat je uniek ontworpen shirt met lange mouwen snel wordt bedrukt en naar je opgestuurd. Wacht niet langer en start direct met het ontwerpen!

  shirt met lange mouwen bedrukken

   

  Dit shirt met lange mouwen bedrukken ziet er simpel uit en zo is het ook, de kwaliteit daarentegen is van erg hoge standaard. Zo heb je hier de juiste keuze en kun je het shirt ook nog eens helemaal ontwerpen zoals jij dat wilt. Deze Longsleeve is er in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk zwart en wit zoals je in de designer kan kiezen. Met deze twee kleuren kan je veel verschillende shirts ontwerpen omdat je met de opdruk veel mogelijkheden hebt. De maten waarin wij het longsleeve shirt leveren zijn: M, L, XL en XXL. Verder heeft de longsleeve een rondehals en heeft het zo een erg mooie uitstraling.

  Bij het ontwerpen kan je van alles plaatsen qua bedrukking op de voorkant van het shirt, de achterkant en in de lengte op de mouwen. Zo is echt alles mogelijk en zijn bijna geen ideeŽn te gek om te realiseren. Een longsleeve bedrukken is ook nog nooit zo simpel geweest met onze designer, dus probeer het direct uit.

  Nog een groot voordeel aan onze designer is dat je direct ziet wat bedrukkingen met de prijs doen, die staat namelijk rechtsonder direct in beeld en verspringt telkens wanneer je andere bedrukkingen op het shirt zet.

  Uitleg†longsleeve†bedrukken

  Handige uitleg om binnen enkele ogenblikken je unieke longsleeve te onwerpen.

Betaalopties
 • visaVisa Creditcard
 • mastercardMastercard
 • paypalPaypal
 • iDEALiDEAL