/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Slabbetje bedrukken v.a. €9,99

  Baby’s die knoeien vaak, heel vaak. Dus elke kleine heeft er eigenlijk wel eentje nodig. Leuk voor je kind of om als kraamcadeau te geven. Een uniek slabbetje bedrukken met een eigen tekst, afbeelding en of design. De slabbetjes zijn ideaal voor elke baby en van uiterste top kwaliteit. Plaats dus heel de naam van de kleine of een grappige tekst op het slabbetje. Via Shirtlezen kunt u zeer gemakkelijk en snel uw persoonlijke slab laten bedrukken. Wanneer je tevreden bent met je eigen ontwerp van het slabbetje, drukken wij zo snel mogelijk het slabbetje. Zodat de kleine in de toekomst stijlvol kan knoeien!

  slabbetje bedrukken

  Waarom een slabbetje bedrukken?

  Het feit dat je onze kleintjes vaak knoeien werd hier boven al genoemd. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar je wilt liever niet dat de mooie schone kleren die je ze net hebt aangetrokken weer helemaal vies zijn. Daarom zijn de slabbetjes zo ontzettend handig. En kun je in samenwerking met ons deze ook nog eens helemaal zelf ontwerpen, waardoor de slabbetjes erg uniek en leuk kunnen worden.

  De slabbetjes die wij bedrukken, zijn van een zeer fijne stof gemaakt. De stof zit zeer fijn om de hals van de kleine heen en is ook heel erg simpel schoon te maken. De slabbetjes waarop je kan ontwerpen zijn in verschillende basis kleuren te verkrijgen. Je hebt de keuze uit de diverse kleuren zoals: fuchsia, roze, pauwblauw, sky blue en wit. Voor een beter idee van de kleuren kan je even een kijkje nemen in de online designer daar zie je ook de preview van de slabbetjes in de zojuist genoemde kleuren.

  Slabbetje online ontwerpen een korte uitleg

  Heb je hulp nodig met je slabbetje bedrukken? Kijk dan op deze pagina voor de uitleg: Hoe ontwerp ik snel en gemakkelijk mijn persoonlijke slabbetje?