/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Tanktop bedrukken

  Bovenkleding zonder mouwen worden ook wel tanktops genoemd. Deze tanktops zijn ideaal om in de zomer te dragen of ergens onder. Je kunt helemaal naar eigen wens ontwerpen en de tanktop bedrukken. Je kunt er een eigen tekst op plaatsen, afbeelding en/of design. Ontwerp nu heel gemakkelijk via shirtlezen.nl je persoonlijke tanktop. Wij staan voor u klaar om u eigen ontworpen tanktop zo snel mogelijk te bedrukken en naar u op te sturen. Start nu direct met het ontwerpen!

  tanktop bedrukken

  Instructies om je eigen tanktop te ontwerpen

  Klik hier om de handige tips en instructies te lezen om simpel en snel je eigen tanktop te laten bedrukken.

  Waarom een tanktop bedrukken

  De plek om dit te realiseren! Tegenwoordig is het weer helemaal hip om in een tanktop te lopen. Je ziet ze weer steeds vaker. Maar ook is het nog steeds fijn om een tanktop te dragen onder je kleding.

  Tanktops zijn eigenlijk een net wat luchtigere versie van een shirt. En wanneer je je arm spieren bijvoorbeeld wat meer naar voren wilt laten komen is dit ook een zeer mooi om te dragen. De mogelijkheden waarmee je je tanktop kan laten bedrukken is zeer uitgebreid. Ook is het geen enkel probleem om 1 exemplaar te bestellen of juist een heleboel.

  Ook is het mooi om als promotie materiaal te gebruiken of om als team of groep op te vallen. Of kan je gewoon niet die tanktop vinden die jij wilt en besluit je om zelf je eigen tanktop te ontwerpen. Dit zijn maar even een paar redenen waarom je een tanktop zou kunnen bedrukken. Maar het maakt niet uit welke reden jij hebt, wij zijn je graag van dienst om te helpen bij het bedrukken van je tanktop.

  Verschillende kleuren tanktops

  Je kan de tanktops ontwerpen met verschillende basis kleuren. Zo kan je kiezen uit: grijs, navy blauw, rood, zwart en wit.

  Wacht niet langer en ga nu je eigen tanktop bedrukken!

TANKTOP >>>

Met de Premium tanktop van het merk Spreadshirt laat onze collectie zich van haar sportieve kant zien: het nodigt uit te bewegen, maar is net goed een ontspannen basic voor in de zomer.

MATEN >>>

S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

MERK >>>

Spreadshirt