/home/shirtlezen.nl/public_html/wp-content/themes/shirtlezen/page.php
 • Tas bedrukken met eigen ontwerpen

  Tassen zijn altijd handig. Of je nou boodschappen gaat doen of naar het strand gaat, in een tas kun je makkelijk al je spulletjes in meenemen. Maar wil je echt origineel zijn, dan moet je je eigen tas bedrukken. Op Shirtlezen hebben we diverse tassen in ons assortiment, die je naar eigen wens kunt ontwerpen met een leuke tekst. Of wat dacht je van een mooie vakantiefoto? Deze kun je in onze designer eenvoudig uploaden en klaar is kees! Ook hebben we prachtige kant en klare ontwerpen in onze designer staan uit elk genre.

  tas bedrukken

  Tas bedrukken met tekst

  Wil je een persoonlijke touch geven aan je tas? Verzin een leuke tekst en zet deze op een van onze leuke tassen. Natuurlijk kun je ook je naam op een tas zetten, zodat iedereen weet dat deze van jou is.

  Tas bedrukken met foto

  Ben je onlangs op vakantie geweest en heb je fantastische foto’s gemaakt? Dan is het superleuk om dat moment te vereeuwigen op je favoriete tas! Met onze designer is het kindelijk eenvoudig om een foto te uploaden en een unieke draai te geven aan een van onze tassen. Laat je mooiste kiekjes dus niet meer verpieteren op je camera, maar breng ze tot leven op je hippe tas!

  Tas bedrukken logo

  Heb je een eigen bedrijf of ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Bij Shirtlezen kun je binnen 5 minuten het logo van je bedrijf op een van onze tassen bedrukken. Zo hebben jij of je klanten niet alleen een handig item om spullen in te dragen, maar maak je ook handig reclame voor je eigen bedrijf. Of je nou een enkele tas wil bedrukken of een grote oplage voor je hele klantenbestand, bij Shirtlezen kan het allemaal! Je bestelling wordt binnen 48 uur bedrukt en wordt bezorgd op een adres naar keuze.

Betaalopties
 • visaVisa Creditcard
 • mastercardMastercard
 • paypalPaypal
 • iDEALiDEAL